

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Предлагаме ви изпитана рецепта за най-бързият хляб, който може да направите в домашни условия
Хлябът с квас се приготвя чрез ферментация вместо с готова мая
Невероятно вкусно
Приготвя се много лесно
Всеки, спирал се пред френско кафене, е виждал изписано с тебешир на черна дъска пред входа Les œufs Bénédicte
Задължителна съставка е таханът – богата на ядки подправка, направена от смлени сусамови семена
Вижте рецептата
Ще споделим с вас рецептата за една изумителна манджа, която не изисква почти никакви познания в кулинарията
Излишните килограми не са белег на здраве, а напротив – рисков фактор за „отключването“ на сериозни диагнози
Прочетете и кои са 6-те основни ползи от копривата за здравето